Gardi jautienos ir daržovių tyrelė gaminama iš Lietuvos ūkiuose užaugintos jautienos ir daržovių.
Jautiena - viena populiariausių mėsų pasaulyje. Ir ne be reikalo. mikroelementų: magnio, cinko, kalcio, kalio, geležies, fosforo, natrio – visi jie stiprina kaulus ir raumenis. Vitaminų jautienoje irgi ne ką mažiau: A (naudingo regos organams), PP (įeinančio į fermentų sudėtį), C (stiprinančio kraujagyslių sieneles), B6 ir B12 (aktyviai padedančių organizmui pasisavinti geležį).
Prieš šildant, suplakite ir išspauskite į dubenį. Dubenį dėkite į indą su karštu vandeniu ir maišykite, kol pašils iki reikiamos temperatūros. Niekuomet nešildykite mikrobangų krosnelėje!
Vengti tiesioginių saulės spindulių. Produktą atidarius, galima laikyti šaldytuve ne ilgiau kaip 24 val. Laikymo temperatūra: nuo 5°C iki 25°C.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 408kJ/97kcal, riebalai 2,3g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,5g, angliavandeniai 13g, iš kurių cukrų 1,5g, iš kurių krakmolo 12,9g, skaidulinės medžiagos 1,1g, baltymai 5,9g, druska* 0 ,03g. *Produkte esantį druskos kiekį nulemia tik natūraliai jame esantis natris.