Gardi kalakutienos ir daržovių tyrelė gaminama iš Lietuvos ūkininkų užaugintų kalakutų krūtinėlių ir daržovių.
Kalakutiena laikoma viena sveikiausių mėsų. Kalakutienoje gausu baltymų, aminorūgščių, B grupės ir PP vitaminų, cinko, geležies, fosforo ir magnio mikroelementų. Vertingas kalakutienos sąvybes pripažįsta pediatrai visame pasaulyje. Kalakutiena nesukelia alerginių reakcijų, lengvai virškinama.
Prieš šildant, suplakite ir išspauskite į dubenį. Dubenį dėkite į indą su karštu vandeniu ir maišykite, kol pašils iki reikiamos temperatūros. Niekuomet nešildykite mikrobangų krosnelėje!
Vengti tiesioginių saulės spindulių. Produktą atidarius, galima laikyti šaldytuve ne ilgiau kaip 24 val. Laikymo temperatūra: nuo 5°C iki 25°C.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 285 kJ/68 kcal, riebalai 1,5g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 0,2g, angliavandeniai 11g, iš kurių: cukrų 2,0g, krakmolo 0,1g, skaidulinės medžiagos 1,0g, baltymai 2,5g, druska* 0,07g. *Druskos kiekį nulemia tik natūraliai joje esantis natris. Maistingumo vertė gali nežymiai keistis dėl maistinių medžiagų kiekio svyravimo natūraliose žaliavose.