Gardi vištienos ir daržovių tyrelė gaminama iš Lietuvos ūkininkų užaugintų vištų krūtinėlių ir daržovių.
Vertingiausia vištienos dalis yra vištų krūtinėlės, jose yra 92 proc. visaverčių (raumeninių) baltymų ir tik 8 proc. jungiamojo audinio baltymų. Vištos raumenyse yra labai daug azotinių medžiagų, dėl kurių vištienos sultiniai būna tokie kvapnūs. Vištienoje yra gerai subalansuotų, žmogaus organizmui būtinų ir nepakeičiamų aminorūgščių, kurios padeda žmogui jaustis sveikai, sočiai ir energingai.
Tyrelėje esantys maisto produktai gerai subalansuoti 8 mėn. amžiaus kūdikiui.
Prieš šildant, suplakite ir išspauskite į dubenį. Dubenį dėkite į indą su karštu vandeniu ir maišykite, kol pašils iki reikiamos temperatūros. Niekuomet nešildykite mikrobangų krosnelėje!
Vengti tiesioginių saulės spindulių. Produktą atidarius, galima laikyti šaldytuve ne ilgiau kaip 24 val. Laikymo temperatūra: nuo 5°C iki 25°C.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 308 kJ/73 kcal, riebalai 1,7g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 0,2g, angliavandeniai 10g, iš kurių: cukrų 1,4g, krakmolo 5,7g, skaidulinės medžiagos 1,3g, baltymai 4,1g, druska* 0,08g. *Druskos kiekį nulemia tik natūraliai joje esantis natris. Maistingumo vertė gali nežymiai keistis dėl maistinių medžiagų kiekio svyravimo natūraliose žaliavose