Gardi tyrelė pagaminta iš Lietuvos ūkininkų užaugintų obuolių bei džiovintų uogų ir vaisių (datulių, slyvų, abrikosų) tyrės.
Tyrelė subtilaus skonio, turtinga skaidulomis, ląsteliena, viena iš profilaktikos priemonių nuo kūdikių/ mažų vaikų viduriukų užkietėjimo.
Rekomenduojame duoti tarp pagrindinių maitinimų.
Galima vartoti šaltą arba pašildytą. Jei šildote, suplakite ir išspauskite į dubenį. Dubenį dėkite į indą su karštu vandeniu ir maišykite, kol pašils iki reikiamos temperatūros. Niekuomet nešildykite mikrobangų krosnelėje!
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 414 kJ/98 kcal, riebalai <0,5g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių <0,1g, angliavandeniai 20g, iš kurių: cukrų 18g, krakmolo 0g, skaidulinės medžiagos 4,4g, baltymai 1,4g, druska 0,02g. *Druskos kiekį nulemia tik natūraliai joje esantis natris. Maistingumo vertė gali nežymiai keistis dėl maistinių medžiagų kiekio svyravimo natūraliose žaliavose.