Gardi tyrelė pagaminta iš Lietuvos ūkininkų užaugintų obuolių bei morkų. Tyrelė malonaus, saldaus skonio, turtinga vitaminais ir mineralinėmis medžiagomis, lengvai virškinama.
Tyrelę rekomenduojame duoti po pagrindinių maitinimų arba pradedant primaitinti.
Galima vartoti šaltą arba pašildytą. Jei šildote, suplakite ir išspauskite į dubenį. Dubenį dėkite į indą su karštu vandeniu ir maišykite, kol pašils iki reikiamos temperatūros. Niekuomet nešildykite mikrobangų krosnelėje!
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 242 kJ/57 kcal, riebalai <0,5g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių <0,1g, angliavandeniai 12g, iš kurių: cukrų 7,9g, krakmolo 0g, skaidulinės medžiagos 2,7g, baltymai <0,5g druska 0g. Maistingumo vertė gali nežymiai keistis dėl maistinių medžiagų kiekio svyravimo natūraliose žaliavose