Švelnaus, natūralios morkos skonio tyrelė pagaminta iš Lietuvos ūkininkų užaugintų morkų. Tyrelė malonaus, gaivaus, salstelėjusio skonio, turtinga vitaminais ir mineralinėmis medžiagomis, lengvai virškinama.
Tyrelę Rekomenduojame duoti po pagrindinių maitinimų arba pradedant primaitinti.
Galima vartoti šaltą arba pašildytą. Jei šildote, suplakite ir išspauskite į dubenį. Dubenį dėkite į indą su karštu vandeniu ir maišykite, kol pašils iki reikiamos temperatūros. Niekuomet nešildykite mikrobangų krosnelėje!
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 204 kJ/49 kcal, Riebalai 1,2 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 0,1g , angliavandeniai 8g iš kurių: cukrų 5,3g, krakmolo 0g, skaidulinės medžiagos 3,0g, baltymai 0,7g, druska* 0,2 g. *Druskos kiekį nulemia tik natūraliai joje esantis natris. Maistingumo vertė gali nežymiai keistis dėl maistinių medžiagų kiekio svyravimo natūraliose žaliavose.