Bazilikų ir kanapių branduolių PESTO
SUDEDAMOSIOS DALYS/INGREDIENTS
Alyvuogių aliejus, bazilikai 33%, kietasis sūris Džiugas (pienas, druska, raugas (pienas), mikrobiologinis fermentas) 20%, citrinų sultys (vanduo, citrinų sulčių koncentratas), lukštentos kanapės 5%, druska. Olive oil, basil 33%, hard cheese Jug (milk, salt, yeast (milk), microbiological enzyme) 20%, lemon juice (water, lemon juice concentrate), dehusked hemp 5%, salt.
Laikymas/Storage Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje,nuo 0oC iki +25oC temperatūroje/ storein a dry and cool place, at a temperature of 0oC to + 25oC.
MAISTINĖ VERTĖ|NUTRITIONAL VALUE (100 Gr/Ml)
Energy value
1884 kJ /447 Kcal
Riebalai|Fat 45 g
- iš kuriu sočiųjų riebalų rūgščių|of which saturated fatty acids 9,5 g
Angliavandeniai|Carbs 1 g
Cukrus|sugar 0,5 g
Baltymai|Proteins 9,5 g
Druska|Salt 0,7 g
Kilmės vieta/Place of origin Europos sąjunga/European union
Pagaminta Lietuvoje/ Made in Lithuania